marți, 1 aprilie 2014

Pranzul - 1 aprilie 2014


Urzici cu mamaligutza si usturoi

 cu Ingrid Brenner.

Ingrediente:
- Urzici proaspete 1 kg
- Sos de usturoi cu ulei de masline 
- Sare himalaya
- Piper
- Malai extra obisnuit
- Pentru mamaliga recomand si turmeric cu chimen..eu nu am pus pentru ca mi-am dat seama dupa ce o facusem :)))




Se pun urzicile la fiert pana dau in foc(practic se oparesc doar) apoi se lasa la scurs pana se racesc.


Separat se prepara sosul de usturoi din 3 catei maricei si o lingura de ulei de masline



Se prepara mamaligutza din 300 gr malai si cam 1 l de apa ..cum spuneam optional se poate adauga in apa jumatate de lingurita turmeric si jumatate de chimen


Se amesteca urzicile racite cu sosul de usturoi 


Pofta buna 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu