luni, 17 martie 2014

Pranzul - 17 martie 2014


Urzici cu orez integral si leurda
                   by Body
Reteta proprie pregatita de Ingrid Brenner 


Se pune un vas cu apa la fiert iar dupa ce a dat in clocot,se adauga jumatate de kg de urzici proaspete si se lasa cam 10 min.sa fiarba ..Apoi se scurg intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.


In apa in care au fiert urzicile, se adauga 250 gr de orez integral,o lingurita de chimen,sare neiodata si jumatate de lingurita de turmeric.Se pune la fiert pana se inmoaie orezul,cam 20-30 minute..


Separat se toaca jumatate de legatura de leurda proaspata,apoi se pregateste sosul de usturoi din 2 catei,o lingura de ulei de masline si 2 linguri de lapte de soia 


La final se amesteca orezul cu leurda si urzicile cu sosul de usturoi
Se servesc separat sau impreuna amestecate 

Pofta buna 

Licoarea diminetii - 17 martie 2014


Smoothie by Body

Urzici proaspete,banane,jumatate de lamaie,apa binecuvantata 
Pofta buna  — cu Ingrid Brenner.









Pofta buna