sâmbătă, 5 aprilie 2014

Pranzul - 5 aprilie 2014


Humus de fasole pestrita cu leurda

cu Ingrid Brenner


Ingrediente humus: 

- fasole pestrita 500 gr
- leurda jumatate de legatura
- o legatura mica de marar
- seminte de in si de floarea soarelui 100 gr
- doua cepe rosii mici
- trei catzei de usturoi
- o lingura drojdie inactiva
- trei linguri ulei de masline
- sare himalaya,piper dupa gust
- zeama de lamaie dupa gust



                     Se hidrateaza fasolea 24 de ore apoi se fierbe in 3 ape.Se rasnesc semintele de in si floarea soarelui sau se hidrateaza inainte cateva ore si se blenduiesc odata cu fasolea.Dupa ce s-a racit fasolea se blenduieste impreuna cu restul ingredientelor.Leurda si mararul se toaca marunt si se adauga la final



Se serveste cu/pe painica din faina integrala bob intreg sau din tarate de grau



Alaturi de fasole am servit o salata bogata de trufandale din gulie razuita,spanac proaspat,leurda,loboda rosie,ceapa verde,castravete,ridichii
dressing: ulei de masline si lamaie



Pofta buna 


Licoarea diminetii - 5 aprilie 2014


Smoothie by Body


Ingrediente:
- grapefruit rosu
- portocale
- lamaie
- spanac proaspat
- papadie 










Pofta buna