marți, 25 martie 2014

Pranzul - 25 martie 2014


''Chiftele'' de cartofi copti cu verdetzuri

  Preparare de Ingrid Brenner dupa reteta lui Diana Andrei 

Ingrediente: - 6 cartofi rosii medii

                      - una legatura leurda

                      - una legatura ceapa verde

                      - una legatura marar

                      - drojdie inactiva

                      - o lingura ulei de masline 

                      - sare neiodata,piper,boia de ardei dulce,tumeric



                                                                               

Cartofii se coc in cuptor cca o ora si jumatate,apoi se dau pe razatoare si se amesteca cu verdeata tocata marunt si cu restul condimentelor.Se formeaza guguloaie ca si chiftelutzele,se trec prin seminte de susan si se mai lasa inca 15 minute la cuptor.






Se servesc alaturi de o salata de varza alba razuita,gulie alba razuita,praz,leurda,untisor,ridiche rosie,ulei de masline si lamaie!




                                                           Pofta buna

Licoarea diminetii - 25 martie 2014


Smoothie by Body


- 1/4 ananas 

- 2 mere golden mari

- 2 portocale mari

- 2 morcovi mari

- 1/4 lingurita ghimbir praf

- 1/4 lingurita turmeric praf

- 200 ml apa alcalinizata











Pofta buna